Καλώς ήλθατε στο Multinio...

Merkel, 5 μπύρες για την Καγκελάριο

Λάκης Αλεξάνδρου


Λάκης Αλεξάνδρου. 
Ο τραγουδιστής με την κρυστάλλινη φωνή.

Είναι θέμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.


Βοηθήστε τους άστεγους να μη πεθάνουν από το κρύο.


Ατάκες του Χάρρυ Κλυνν



Πολιτικές ατάκες του Χάρρυ Κλυνν
  • Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα…
  • Aυτά δεν είναι φορολογικά πακέτα… Kούτες είναι!
  • Tο οργανωμένο έγκλημα έχει διαφορετικά ονόματα ανά τον κόσμο. Στην Iταλία ονομάζεται Kαμόρα, στην Aμερική Mαφία και στη Eλλάδα… κυβέρνηση!
  • Όσο πιο φτηνός είναι ο πολιτικός, τόσο ακριβότερα στοιχίζει στη χώρα.

ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ





ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 
‘’ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ’’

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Παγκόσμιος ξεσηκωμός για τη ..… λογοκρισία στο Internet. Just say NO to ACTA


Αντισταθείτε στην λογοκρισία στο Internet

                                              Τι είναι η ACTA;

Η ACTA είναι ένας νόμος (διεθνής συνθήκη) ο οποίος θα δώσει τη δύναμη στις Ηνωμένες Πολιτείες να λογοκρίνουν το Iντερνετ.
Αποσκοπεί στην δημιουργία διεθνών προτύπων για την επιβολή του νόμου σε θέματα που αφορούν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
Για την ακρίβεια, ο τίτλος της συνθήκης υπαινίσσεται ότι αφορά πλαστά αγαθά όπως φάρμακα ή απομιμήσεις ειδών πολυτελείας. Παρόλα αυτά, το εύρος της είναι πολύ μεγαλύτερο και αναμένεται να επηρεάσει επίσης τον τρόπο με τον οποίο διανέμονται τα αγαθά στο διαδίκτυο και τις γενικότερες τεχνολογίες της πληροφορίας.

Προγραμματισμός αυτόματης δημοσίευσης αναρτήσεων (Schedule automatic posting).



Στην προηγούμενη ανάρτηση με τίτλο "Αφήνοντας μια ανάρτηση... μισοτελειωμένη. (Post in progress)", σας είχα περιγράψει, προς το τέλος, πως με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να κάνουμε, εκτός των άλλων και ένα είδος προγραμματισμού  δημοσίευσης ανάρτησης, αλλά χειροκίνητα.
Σε αυτήν την ανάρτηση θα δούμε πως να κάνουμε  δημοσίευση ανάρτησης, αυτόματα και σε συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα. Αυτό μπορεί να μας χρησιμεύσει σε πολλές περιπτώσεις.

Αφήνοντας μια ανάρτηση... μισοτελειωμένη. (Post in progress)

 Αγαπητοί φίλοι, πολλές φορές ξεκινάμε να γράψουμε μια νέα ανάρτηση, αλλά, είτε γιατί κάτι έκτακτο μας συμβαίνει ή γιατί μπορεί να κόλλησε το μυαλό μας ή οτιδήποτε άλλο, αναγκαζόμαστε να την αφήσουμε μισοτελειωμένη με σκοπό να την συνεχίσουμε αργότερα.

Στον ουρανό το γύρευα...και στο ekabitis.blog το βρήκα.

Στον ουρανό το γύρευα...και στο ekabitis το βρήκα.
Υπάρχουν κάποια προγράμματα που κυριολεκτικά μας λύνουν τα χέρια και μας γλυτώνουν από πολλά παραπάνω "κλικ" του ποντικιού μας και από αρκετή κατανάλωση χρόνου.
Ας πούμε ότι θέλετε να μάθετε τον κωδικό ενός χρώματος που σας άρεσε, για να τον εφαρμόσετε είτε σε μια εργασία που κάνετε σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας γραφικών, είτε στην επεξεργασία του κώδικα HTML της ιστοσελίδας σας ή οπουδήποτε αλλού χρειάζεται, τότε τι κάνετε?

Κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε.

Οι προγονοί μας μέσα από την εμπειρία της ζωής τους έβγαζαν διάφορες παροιμίες. 

Μια από αυτές λέει: Κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε
Θα μου πείτε τώρα, τι σχέση έχει αυτό με την σύγχρονη τεχνολογία και με τον ψηφιακό κόσμο του διαδικτύου?
Παρακάτω θα σας δείξω ή καλύτερα θα σας επισημάνω μια εργασία που πρέπει πάντα να κάνουμε όταν επεξεργαζόμαστε τον κώδικα της ιστοσελίδας μας.

Χαμένοι στον κώδικα... και πως να βρούμε τον δρόμο μας.


Αγαπητοί φίλοι, όλοι λίγο ως πολύ, έχουμε επεξεργαστεί τον κώδικα του Blog μας.
Δηλαδή στο Σχεδίαση --> Επεξεργασία HTML. 'Ενα μεγάλο και πολύπλοκο αρχείο στο οποίο προσθέτουμε και εμείς κώδικα ή διάφορα script.
Έτσι το κάνουμε ακόμα μεγαλύτερο και πολλές φορές όταν θέλουμε να βρούμε τον κώδικα που εμείς προσθέσαμε είναι αρκετά δύσκολο.

Φωτογραφίστε την οθόνη σας - Screen capture

Πολλές φορές θέλουμε να να κρατήσουμε κάποιες πληροφορίες ή φωτογραφίες που βλέπουμε στον περιηγητή μας (browser). Ένας τρόπος είναι να αποθηκεύσουμε την ιστοσελίδα που έχουμε στην οθόνη μας στα αγαπημένα (Favorites).
Όταν όμως θέλουμε να κρατήσουμε συγκεκριμένα τμήματα της οθόνης μας, ως εικόνα, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα λεγόμενα προγράμματα σύλληψης οθόνης (Screen capture programs).

Translate

Powered By Blogger