Καλώς ήλθατε στο Multinio...

Αφήνοντας μια ανάρτηση... μισοτελειωμένη. (Post in progress)

 Αγαπητοί φίλοι, πολλές φορές ξεκινάμε να γράψουμε μια νέα ανάρτηση, αλλά, είτε γιατί κάτι έκτακτο μας συμβαίνει ή γιατί μπορεί να κόλλησε το μυαλό μας ή οτιδήποτε άλλο, αναγκαζόμαστε να την αφήσουμε μισοτελειωμένη με σκοπό να την συνεχίσουμε αργότερα.
Σ΄αυτήν την περίπτωση βέβαια δεν χάνεται.
Αφ΄ενός ο Blogger αποθηκεύει κατά τακτά χρονικά διαστήματα οπότε το κουμπί δείχνει "ΑΠΟΘΗΚΕΥΘΗΚΕ" και παρ΄όλο που δείχνει ανενεργό μπορούμε να το πατήσουμε και να αποθηκεύσουμε την ανάρτησή μας εκ νέου

και αφ΄ετέρου, αν μόλις αποφασίσουμε να διακόψουμε την συγγραφή της ανάρτησης παρατηρήσουμε ότι το κουμπί "ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΩΡΑ" είναι ενεργό πατάμε επάνω του και αποθηκεύουμε την ανάρτησή μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Δεν πατάμε στο κουμπί "ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ", γιατί τότε θα δημοσιεύσουμε την ανάρτησή μας μισοτελειωμένη.

Όταν θέλουμε να τελειώσουμε την ανάρτησή μας  πάμε στο "Ανάρτηση" --> "Επεξεργασία Αναρτήσεων" και παρατηρούμε ότι οι δημοσιευμένες αναρτήσεις είναι έτσι

ενώ οι πρόχειρες αναρτήσεις είναι έτσι.

Δηλαδή από τις πρόχειρες αναρτήσεις λείπει το πεδίο "Προβολή" και υπάρχει η επισήμανση "πρόχειρο". Πατάμε λοιπόν στο πεδίο "Επεξεργασία" και συνεχίζουμε την συγγραφή της ανάρτησής μας.
Όταν τελειώσουμε την ανάρτησή μας μπορούμε να πατήσουμε "ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ" για να δούμε πως θα είναι στην πραγματικότητα ή "ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ" για να την δημοσιεύσουμε.

Μπορούμε φυσικά, αφού τελειώσουμε την ανάρτησή μας να την κρατήσουμε στο "πρόχειρο", και να την δημοσιεύσουμε σε κάποια άλλη χρονική στιγμή. Κάνουμε δηλαδή, προγραμματισμό δημοσίευσης ανάρτησης αλλά χειροκίνητα, γιατί σε άλλη ανάρτηση σας δείχνω πως να κάνουμε αυτόματη δημοσίευση ανάρτησης, σε συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

Αν έχετε κάποια απορία ή κάποια υπόδειξη, μην διστάσετε να μου την στείλετε πατώντας εδώ ( e-mail ) ή δημοσιεύοντας ένα σχόλιο, στο πλαίσιο "Δημοσίευση σχολίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

Powered By Blogger