Καλώς ήλθατε στο Multinio...

Αντανάκλαση εικόνας (Reflecting image).

Το εφέ της αντανάκλασης μιας εικόνας είναι αρκετά ενδιαφέρον. Αν δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με προγράμματα επεξεργασίας εικόνας που απαιτούν γνώση και χρόνο, υπάρχουν προγράμματα on line τα  οποία μας λύνουν τα χέρια και κάνουν πολύ καλή δουλειά.
Σας έχω παρουσιάσει ήδη ένα πρόγραμμα on line με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε το εφέ της αντανάκλασης σε τριών διαστάσεων αποτέλεσμα.
Το πρόγραμμα που θα σας παρουσιάσω τώρα είναι ποιο απλό και μας δίνει επίπεδο αποτέλεσμα για το συγκεκριμένο εφέ.
Ξεκινάμε λοιπόν.
Πατάμε στον παρακάτω σύνδεσμο Reflection Maker, για να μπούμε στην ιστοσελίδα του προγράμματος, όπου βλέπουμε την παρακάτω εικόνα.
Στο πεδίο imageurl δίνουμε την διεύθυνση που βρίσκεται η εικόνα μας στον ιστό ή πατάμε στο πεδίο imagefilename για να φορτώσουμε την εικόνα μας από τον σκληρό μας δίσκο.
Κατόπιν στο πεδίο reflectionsize, σύρομαι το ρυθμιστικό ή γράφουμε αριθμητικά, για να δώσουμε το επιθυμητό μήκος της αντανάκλασης.
Πατώντας στο λευκό τετράγωνο κάτω από το πεδίο backgroundcolor ανοίγει μια χρωματική παλέτα, όπου δίνουμε το χρώμα που επιθυμούμε να έχει το φόντο μας ή αν θέλουμε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα το γράφουμε στο διπλανό τετράγωνο.
Για να δούμε το αποτέλεσμα των επιλογών μας πατάμε στο κουμπί "generate" και αν το αποτέλεσμα που βλέπουμε είναι αυτό που θέλουμε, πατάμε στο κουμπί "download" και σώζουμε την εικόνα μας στο σκληρό μας δίσκο.
Αυτό ήταν.
Καλές Δημιουργίες !!!
Αν έχετε κάποια απορία ή κάποια υπόδειξη, μην διστάσετε να μου την στείλετε πατώντας εδώ ( e-mail ) ή δημοσιεύοντας ένα σχόλιο, στο πλαίσιο "Δημοσίευση σχολίου".

Υ.Γ. Ξέρω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά αν σας περισσεύουν μερικά ευρώ κάντε μια δωρεά (donate)  σ΄αυτούς που μας προσφέρουν δωρεάν εργαλεία που μας λύνουν τα χέρια.
If you'd like to support our free tools donate with PayPal.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

Powered By Blogger