Καλώς ήλθατε στο Multinio...

Η ιστορία του γιαουρτιού στην πολιτική


πετώντας κι εσείς ένα ή πολλά γιαούρτια στους πολιτικούς, αυτομάτως γίνεστε μέλος των Γιαουρτόnymous
χωρίς συνδρομή - χωρίς εγγραφή - χωρίς καταστατικό
Οι ευεργετικές ιδιότητες του γιαουρτιού.
Το γιαούρτι είναι ολιγοθερμιδική τροφή και βοηθάει στη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος .
Συμβάλει στην διατήρηση της καλής υγείας του δέρματος. Περιέχει πρωτεΐνες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, φώσφορο, μαγνήσιο και κάλιο. Τέλος το γιαούρτι, επειδή παράγεται από γάλα, είναι πλούσιο σε ασβέστιο που βοηθά στην καλή υγεία των οστών...

Νέες ιδιότητες.
Το γιαούρτωμα αποτελεί συμβολισμό ενδεικτικό όχι μόνο της έλλειψης σεβασμού αλλά και της απώλειας της εθνικής ελληνικής ταυτότητας. Μοιάζει σαν οι διαδηλωτές να επιδιώκουν να θυμίσουν στους Έλληνες πολιτικούς την ταυτότητά τους.
Δεδομένου πως το γιαούρτι συνδέεται με την εθνική ταυτότητα των Ελλήνων, ενισχύει το γεγονός πως οι αποδέκτες του είναι εκπρόσωποι των πολιτικών και ιδεολογικών επιλογών, που έρχονται σε αντίθεση με την ελληνική κουλτούρα.
Η εικόνα ενός διατροφικού προϊόντος να τρέχει στο πρόσωπο και τα ρούχα κάποιου μπορεί να εξηγήσει το γιαούρτωμα ως συμβολική πράξη με στόχο τον εξευτελισμό εκείνων που η κοινή γνώμη θεωρεί υπαίτιους της διαφθοράς, της ανικανότητας και της συνέχισης της αναποτελεσματικής διαχείρισης της ελληνικής οικονομίας. (Πηγή)





Δείτε περισσότερα video από τους Γιαουρτόnymous

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

Powered By Blogger